tisdag 1 mars 2011

Mycket pa gang, sa Bull



Ja, som sagt sa hander det en hel del nu. Harom kvallen tog vi en promenad fontanerna och Burj Khalifa for det ar nan musikfestival den har veckan med band fran hela varlden. Nar vi var ner och lyssnade var det ett band fran Egypten som spelade. Var inte speciellt imponerad av musiken men det var ju roligt att ha sett iaf.
Sen ar det ju mysigt att komma ut lite och strosa i den ljumma kvallsluften. Ibland kanns det sa overkligt att vi bor dar vi bor. Jag ar sa oerhort tacksam for det jag far uppleva har, det ar fa forunnat.

Annat som hander denna vecka ar att vi ikvall ska pa en pub med en massa bankfolk for det ar Quiz night.
Sen pa torsdag ar det en valgorenhetsgala vi ska pa. Kolan var och kopte smoking igar. Man ska kla sig i svart med en pink twist. Vi far se vad det blir for min del....

Sen pa fredag ska vi hem till vara vanner som nyss flyttat in pa 69:e vaningen i Burj Khalifa. Dom har axa precis forlovat sig sa vi ska dit och fira deras forlovning. Ska bli spannande att se hur en lagenhet ser ut i varldens hogsta byggnad.

Sen nasta vecka ska vi pa indiskt brollop, det ar en kille i Kolans team som ska gifta sig och pa indiska brollop bjuder man ju in allt och alla. Ska bli oerhort spannande och kul att se hur det gar till. Men tror inte det ar sjalva ceremonin, bara fest och mat. Gissar att det kommer vara mycket farger :-) Far aterkomma med bilder senare.

Over and out!

1 kommentar:

Jonna sa...

Här hade det uppdaterats som aldrig förr, kul! Särskilt idag när jag är hemma och är sjuk.

Det verkar hända så mkt spännande hela tiden, vad härligt att du njuter av upplevelserna!

Och vad kul det lät med brorsan och få umgås på det sättet med sin storebror! Det är ju inte så ofta man får chans till det, att umgås med syskon så intensivt när man blivit vuxna.