lördag 29 januari 2011

Varde ljus!

Igår lyste solen så himla vackert på Strykjärnet som jag gärna vill kalla den. Det ser lixom nästan ut som strålkastare och för att luften är full av smuts och sand här så ser man strålarna så tydligt. Liknande har jag sett på Burj Al Arab, det är väldigt spektakulärt.

Den globala krisen slog hårt i Dubai men det känns som att dom är på väg tillbaka, det ser man på alla byggen som stått stilla men nu börjar röra sig igen. Huset på bilden är snart klart. Det är faktiskt ganska spännande att se processen på så nära håll. Men många gånger tänker jag; Men är dom inte klara snart? Hur mycket mer kan man bygga?

För övrigt skulle vi idag ha gjort vår första havsdyk i vår dykarkurs men vinden hade vänt och vattnet var så grumligt på grund av det så dom ställde in det. Får hoppas att vi kan göra det nästa helg istället.
Så nu är jag själv hemma, Tim har gått till jobbet igen. Alla dessa oroligheter i Arabvärlden... Vi ska iaf ses i Dubai Mall och äta lunch.

1 kommentar:

Vasilina sa...

Vill du vara snäll, oh Radioactivedolly, och posta den här bilden med dina kommentar på vår Light Intelligence FB sida? Puhlease puhlease!!! Som Radioactivedolly skulle vara även mer kul...

Tack tack